BURDUR / BUCAK - Barbaros Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda salep pişirip öğrencilerimizle içtirk. Okul Müdürümüz Nazmiye ULUSAN ÖĞÜTCÜ salep pişirirken öğretmenlerimiz de servis yaptı.

Mrt

BESTE Proje kapsamında, okulumuzda ve Müdürlüğümüz bünyesinde İstiklal Marşımızı Güzel Okuma yarışması düzenledik. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz;

1. Ecrin Bade UZUN

2. Gufran ELALİ

3. Sadık ALFAİZE

öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

İYİ TATİLLER

DÖNEM SONU

ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

FİLİSTİN PROGRAMI

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

BİLEK GÜREŞİ

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz gösterilerini sundu. Özel Eğitim Sınıfı öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde  öğrencilerimiz, "Bayrak" şiirini okudu ve Türk Bayraklarıyla gösterilerini sundular. Emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İmam Hatip Haftası Etkinliklerimiz.

Görsellere etkinlikler eklenecektir...

Kas

Cumhuriyetimizn 100. yılını, 29 Ekim Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla kutladık.

Kas

Okul Aile Birliği Genel Kurulu toplanarak 2023-2024 eğitim öğretim yılında görev yapacak olan Yönetim ve Denetim üyelerini belirledi. Bir önceki yılın genel bir değerlendirmesi de yapılarak akabinde veli toplantılarına geçildi. Katılın sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Barbaros Ortaokulu ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerimizin LGS sınavına hazırlık ve ortaöğretim okullarına hazırlık motivasyonu gezimizde bizleri ağırlayan ve öğrencilerimize  tanıtım yapan ortaöğretim okulları; Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi, Adem Toluna Fen Lisesi, Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akdeniz MTAL, Oğuzhan  MTAL Rehber Öğretmenlerine ve Okul Müdürlerine teşekkür ederiz.

Eyl

İmam Hatip öğrencilerimizle birlikte; Hz. Muhammed (SAV) Efendimizin doğum yıldönümü olan Mevlid-i Nebi Etkinliği gerçekleştirdik. Etkinliği hazırlayan DKAB öğretmenimiz Ebru MUTLUCAN'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Eyl

Sayın Bakanımızın talimatı üzerine; her sabah öğrencilerimizle birlikte kültür fizik hareketleriyle güne başlıyoruz.